Blog

: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /customers/e/a/8/hampemx.se/httpd.www/old/includes/unicode.inc on line 311.

Tjenixen. Har stängt ned gästboken pga allt spam som hamnade i den. Jag skall leta upp ett annat alternativ, men under tiden får det bli utan gästbok ett tag.

I dag har jag varit och kört cross i strömstad. När vi kom dit var det frost på banan men dem fiksade till banan med traktorerna. Jag körde tre pass och på slutet var banan riktigt bra.

Ha dé gött 

Tja

Igår var jag och körde KM i Sotenäs. I första heatet tog jag starten och vann. Andra heatet tog jag starten och lede och vann. Jag var veldigt nöjd. Föra veckan var jag och körde Westcupen i Sotenäs. I kvalet blev jag 7:a. Sen var det dags för A:finalen och där blev jag 12:a och var ganska nöjd. Det var sista deltävlingen och totalt blev jag 12:a

Ha dé gött 

Igår var jag i stenungsund och körde Westcupen.I kvalet blev jag 3:a och var  nöjd, men i a:finalen hade jag inte lika tur, kedjan gick av när jag låg 10:a med två varv kvar men jag hade kul ändå.

Ha dé gött 

Tja

I dag har jag kört westcupen i Trollhättan. Banan var skit bra och jag körde bra. I kvalet blev jag 6:a och jick till a-final,där blev jag 11:a. Sen på kvällen när jag kom hem började jag och pappa montera ihopa min nya 85:a 2008 års model som jag skall köra in i morgon på Sotenäsbanan.

Ha dé gött